Antena Meniu Search
x

In lupta pentru un "pasaport pentru excelenta"

Peste doua mii de tineri din toata tara s-au luptat pentru un "Pasaport pentru excelenta". Cel mai important concurs de limba engleza a adunat elevi care au aratat ca stiu limba lui Shakespeare la fel de bine ca limba romana

Vezi și

Din cei peste 2.000 de participanti la concursul de limba engleza "Pasaport pentru excelenta" ,Vlad Marascu ,un baiat de 14 ani din Constanta a reusit sa convinga juriul ca merita sa plece doua saptamani la Oxford. “Pentru mine a fost usor, pentru ca am mai dat examene cu interviuri. Sunt pasionat de engleza ,fac de la sase ani”, a povestit baiatul.

“Este cea de-a treia editie pe care o organizam cu fundatia pentru a-i premia pe cei care poate nu s-au gandit sa mearga in alte conditii intr-o tabara in Marea Britanie. Programele noastre educationale sunt dedicate celor buni , celor cu un nivel de engleza superior si celor care doresc sa se afirme intr-un domeniu international”, a declarat Daniela Pavoni, manager general Mirunette International Education. In tabara din Marea Britanie, Vlad va imbina distractia cu lectiile de limba engleza .

Concursul Pasaport pentru excelenta este organizat in cadrul proiectului "Olimpiadele creativitatii", prin care Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei isi propune sa-i descopere si sa-i premieze pe cei mai buni si creativi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » In lupta pentru un "pasaport pentru excelenta"