Antena Meniu Search
x

Încă un episod ”Game of Thrones” ajunge la fani mai devreme! Gafă de proporţii marca HBO

Cel de-al şaselea episod din sezonul al şaptelea al serialului de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a devenit disponibil pe internet înainte de a fi lansat oficial, după ce a fost difuzat din greşeală de HBO Spania, informează dailymail.co.uk.

Cel de-al şaselea episod din sezonul al şaptelea al serialului de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a devenit disponibil pe internet înainte de a fi lansat oficial, după ce a fost difuzat din greşeală de HBO Spania, informează dailymail.co.uk.

Abonaţii serviciului de video la cerere al HBO au avut acces la acest episod timp de o oră, după care a fost retras de pe platformă, dar nu înainte de a fi distribuit online.

Episodul, care ar fi trebuit să apară în noaptea de duminică spre luni, a fost încărcat pe mai multe site-uri, în timp ce mai multe scene din acesta sunt disponibile pe Reddit, YouTube şi Instagram.

Acest episod a devenit disponibil online după ce, luni, patru persoane suspectate de publicarea unui alt episod nelansat din ”Game of Thrones” au fost arestate în India.

Pe acelaşi subiect

Trei dintre cele patru persoane arestate sunt angajate în prezent la Prime Focus Technology, în timp ce cea de-a patra persoană este un fost angajat al acestei companii.

Prime Focus, o companie cu sediul în Mumbai, care stochează şi prelucrează serialul pentru platforma de streaming Hotstar, a depus o plângere la poliţie, în urma căreia au fost arestate cele patru persoane. Acestea vor fi reţinute până pe 21 august.

”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” este deja cel mai piratat show din istoria televiziunii.

Cel de-al patrulea episod din sezon al şaptelea a fost publicat pe 4 august, cu câteva zile înainte de a fi lansat oficial la nivel mondial.

Recent, un grup de hackeri a anunţat că a furat 1,5 TB de date din serverele HBO, între care se numără episoade din producţii precum ”Ballers” şi ”Room 104”, dar şi scenarii ale unor episoade din ”Game of Thrones”. Luni, aceştia au publicat o parte din episoadele nelansate din mai multe seriale.

Hackerii ar fi publicat aceste date după ce HBO ar fi refuzat să plătească o răscumpărare de 7,5 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Arestările care au avut loc luni au legătură cu episodul din ”Game of Thrones” care a fost furat, nu cu atacul grupului de hackeri asupra serverelor HBO.

Recent, reprezentanţii HBO le-au trimis hackerilor un e-mail potrivit căruia ar fi dispuşi să le plătească 250.000 de dolari - plată pe care ar efectua-o ca răsplată pentru descoperirea vulnerabilităţilor din sistem, potrivit The Hollywood Reporter.

Atacul cibernetic a avut loc într-o perioadă sensibilă pentru Time Warner, compania care deţine HBO, aceasta aşteptând aprobarea pentru a fi vândută către AT&T Inc, pentru 85,4 miliarde de dolari, într-un acord anunţat în octombrie.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy.

Serialul se va încheia cu cel de-al optulea sezon, care va avea şase episoade, cu unul mai puţin decât cel de-al şaptelea sezon.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Încă un episod ”Game of Thrones” ajunge la fani mai devreme! Gafă de proporţii marca HBO