Antena Meniu Search
x

Incendiu DEVASTATOR la Baloteşti, nestins după 12 ore! TREI HALE ard, pe o suprafaţă de 10 MII DE METRI PĂTRAŢI! Imagini terifiante surprinse cu drona

Un incendiu puternic a izbucnit în localitatea Baloteşti, în urmă cu puţin timp. Imaginile surprinse la faţa locului arată flăcări imense şi un val gros de fum ridicându-se. 

Un incendiu puternic a izbucnit în localitatea Baloteşti, în urmă cu puţin timp, la depozitul unei fabrici de mobilă. Imaginile surprinse la faţa locului arată flăcări imense şi un val gros de fum ridicându-se. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update 28.06, ora 07:20: Incendiul violent de la Baloteşti care a distrus o fabrică de mobilă şi un depozit de mase plastice este nestins, miercuri dimineaţă, la mai bine de 12 ore de la izbucnire, pompierii intervenind în continuare cu opt autospeciale.

Update ora 23:15 -  Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că incendiul a fost localizat şi nu mai există risc de extindere a flăcărilor, iar în prezent se lucrează pentru lichidarea lui.

"Incendiul de la Baloteşti este localizat şi în acest moment se lucrează pentru lichidarea lui. În prezent, nu mai există risc de extindere şi nu se mai ia în calcul varianta evacuării populaţiei din jur", a declarat Arafat.

Update ora 22:55 - Inspectorul şef al Gărzii de Mediu Ilfov, Emil Grigore, a dat asigurări, marţi seară, că nu există substanţe periculoase degajate în urma incendiului puternic de la Baloteşti, precizând că în privinţa poluării nu sunt probleme majore pentru sănătatea populaţiei.

Update ora 22:00 - Imagini terifiante au fost surprinse, cu drona, deasupra zonei incendiului de la Baloteşti. Flăcările sunt departe de a fi stinse, proporţiile incendiului fiind dramatice.

Update ora 21:30 - Autorităţile iau în calcul evacuarea unor case aflate în imediata apropiere a locului unde se manifestă incendiul. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sunt în legătură cu inspectorii de la Garda de Mediu şi că aşteaptă o informare de la aceştia în ce măsură fumul extrem de gros degajat în urma incendiului poate determina poluarea mediului.

Update ora 21:00 - Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, a declarat că cele două depozite ard "generalizat" şi sunt prăbuşite în mare proporţie, el luând decizia retragerii pompierilor la o distanţă de siguranţă.

Fumul nu se mai propagă vertical, ci aleatoriu, din cauza vântului, iar din interiorul halelor se aud explozii succesive, de mare intensitate, ale unor recipiente sub prresiune.

Update 20:30 - A fost suplimentat numărul maşinilor care intervin la locul incendiilor. Nu se poate intra în locaţiile afectate, deoarece pot fi butelii înăuntru, care pot răni pompierii. Se ia în calcul evacuarea localnicilor din zonă. Sunt trei hale care ard în acest moment, 10 mii de metri pătraţi.

Update 20:22 - "Cercetările se continuă la faţa locului, pentru a se stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului. Sunt mai multe echipaje de poliţie la locul incendiului, pentru a asigura zona. Traficul nu este blocat în zonă.", anunţă purtătorul de cuvânt al IPJ Bucureşti.

Update 20:15 - "Există o ambulanţă la locul incendiului şi sunt două persoane care au apelat la ajutorul medicilor. Una cu atac de panică, iar cealaltă inhalase fum", declară Alice Grasu, şefa serviciului de Ambulanţă Bucureşti.

Update 20:10 - Angajaţii depozitelor din zonă au reuşit să părăsească clădirile la timp. Două hale au fost cuprinse de flăcări de peste 10 metri înălţime. Incendiul depăşeşte înălţimea clădirilor afectate.

Angajaţii depozitelor spun că înăuntru se află materiale cu putere de combustie rapidă. Flăcările sunt din ce în ce mai mari. 

"Se aud explozii succesive din cele două depozite", spune Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

Update 20:00 - Raed Arafat spune că peste 10 maşini de intervenţie se află la faţa locului. Se intervine pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, pentru a preveni extinderea flăcărilor. 

Potrivit primelor informaţii, zece maşini de pompieri se îndreaptă la faţa locului.

Revenim cu amănunte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Incendiu DEVASTATOR la Baloteşti, nestins după 12 ore! TREI HALE ard, pe o suprafaţă de 10 MII DE METRI PĂTRAŢI! Imagini terifiante surprinse cu drona