Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic într-un bloc din capitală. Două apartamente au ars, iar o bătrână şi fiica sa au ajuns la spital

Din fericire, nu au fost rănite grav, dar locuinţa le-a fost distrusă de flăcări. Necazul celor două femei este cu atât mai mare cu cât, acum două zile, şi-au pierdut soţul şi tatăl şi nici măcar nu l-au înmormântat.

Vezi și

Din fericire, nu au fost rănite grav, dar locuinţa le-a fost distrusă de flăcări. Necazul celor două femei este cu atât mai mare cu cât, acum două zile, şi-au pierdut soţul şi tatăl şi nici măcar nu l-au înmormântat. Vecinii cred că focul a izbucnit chiar de la o candelă pe care o aprinseseră pentru acesta.

Incendiul a izbucnit într-un bloc de pe Calea Griviţei, în apartamentul în care locuiau cele două femei. Toţi locatarii de pe două scări au fost evacuaţi.

Bătrâna în vârstă de 85 de ani şi fiica sa, de 60 de ani, au fost scoase şi ele din casă de pompieri. Au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Din fericire, rănile nu sunt grave.

În schimb, necazurile par că se ţin lanţ în familia lor. Chiar acum două zile, soţul bătrânei a murit. Trupul său este depus la capelă şi urmează să fie înmormântat. Oamenii spun că flăcările ar fi pornit chiar de la lumânarea lăsată aprinsă în memoria sa.

Flăcările s-au extins şi la apartamentul lipit de casa celor două femei, de la scara învecinată. Cei doi tineri care locuiesc aici au ieşit singuri din locuinţă. Pompierii fac acum cercetări pentru a stabili exact de unde a pornit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic într-un bloc din capitală. Două apartamente au ars, iar o bătrână şi fiica sa au ajuns la spital