Antena Meniu Search
x

Incendiu violent în sudul Capitalei. Două hale au fost cuprinse de flăcări

Incendiu violent în Bucuresti! Două hale din sudul Capitalei au fost cuprinse de flăcări. O suprafaţă de o mie de metri pătraţi au ars ca o torţă, iar din cauza degajărilor mari de fum pentru locuitorii din zonă a fost emisă o avertizare Ro-Alert.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 11:14

Vezi și
  • Bulevardul Metalurgiei a fost blocat mai bine de două ore.
  • Pompierii au vrut ca oamenii să nu se apropie de pericol.

Circulaţia a fost oprită pe bulevardul Metalurgiei mai bine de două ore pentru a uşura intervenţia pompierilor. Din fericire incendiul nu s-a soldat cu victime.

Puţin înainte de ora 19, seara trecută, s-a dat alarma. Un nor de fum gros a cuprins sudul Capitalei.

Bulevardul Metalurgiei a fost blocat mai bine de două ore şi asta pentru că în zonă sunt foarte multe locuinţe, iar pompierii au vrut ca oamenii să nu se apropie de pericol.

Un pericol care a generat şi un mesaj RO Alert, prin care oamenii au fost sfătuiţi să evite zona.

ISU Bucureşti-Ilfov: Iniţial, incendiul se manifesta cu flacără destul de violentă şi degajare mare de fum. S-a luat măsura transmiterii şi mesajul prin intermediul RO Alert pentru avertizarea locuitorilor din zonă.

Curiozitatea oamenilor a fost însă mai presus de riscul la care se expuneau.

În cele două hale erau depozitate alimente, ambalate în plastic. Iniţial, la faţa locului au fost trimise nouă autospeciale.

ISU Bucureşti-Ilfov: Au fost direcţionate spre locul intervenţiei şase autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, una pentru lucru la înăţime şi o ambulanţă SMURD. La ieşirea primelor echipaje din unitate colegii au comunicat prin staţie că se vede un fum destul de negru şi în cantitate foarte mare şi s-a cerut suplimentarea până la ajungerea primelor echipaje.

Aşa s-a ajuns la un număr de 24 de autospeciale, care nu au avut suficiente surse de apă. Pompierii s-au văzut nevoiţi să meargă la un kilometru depărtare pentru a alimenta maşinile.

Gheorghe Cojanu, prefect Bucureşti: Sunt 24 de maşini, 24 de maşini la sursele care există nu se pot alimenta în ritmul în care cei de la pompieri şi-ar dori.

Reporter: Nu erau angajaţi în cele două hale?

Gheorghe Cojanu, prefect Bucureşti: Nu erau, din fericire nu erau. Nu există răniţi, nu există morţi.

Chiar dacă incendiul a fost stins, două autospeciale au rămas peste noapte pentru a asigur zona. Deocamdată nu se cunosc cauzele de la care a izbucnit focul. Din fericire însă nimeni nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în sudul Capitalei. Două hale au fost cuprinse de flăcări