Antena Meniu Search
x

Video Incendiu cumplit într-un bloc din Constanţa. Fumul gros, observat de două tinere care treceau prin zonă. Cinci locatari au avut nevoie de îngrijiri

Clipe de panică, ieri după-amiază, pentru locuitorii unui bloc din Constanţa. Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament situat la etajul nouă, iar în scurt timp, fumul s-a extins în întreaga clădire. 30 de persoane au fost evacuate de pompieri, iar cinci dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Propietarul apartamentului a suferit mai multe arsuri şi a fost transportat la spital.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 09:16

Vezi și

Alarma a fost dată de două tinere care locuiesc în bloc. Acestea îşi plimbau animalul de companie, când una dintre ele a văzut fum la etajul nouă al blocului. Speriate, fetele au sunat la 112. 

Locatar: Eu tocmai veneam acasă şi erau două adolescente aici în scară, cu un căţel cu care ieşise la plimbare şi m-au întrebat la ce etaj locuiesc că de la etajul nouă - zece, iese fum. 

Locatar: A ieşit fum pe cele două geamuri, că erau două încăperi. Două tinere care locuiesc în bloc au sesizat şi au sunat instituţia abilitată. 

Nu a durat mult până ce fumul negru şi înecăcios s-a răspândit în tot imobilul. În scurt timp, pompierii au fost nevoiți să evacueze zecile de locatari. 

"30 de persoane au fost evacuate, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, aici la faţa locului, iar proprietarul apartamentului a ajuns la spital cu arsuri", transmite Andreea Filip, reporter Observator. 

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: La faţa locului am intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară, o descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. A ars bucătăria apartamentului pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi. A fost afectat apartamentul de fum şi apă. 

Nu este prima dată când locatarii blocului trec prin clipe de coșmar

În urmă cu un an, la mansarda imobilului a izbucnit un incendiu, după ce un locatar şi-a improvizat pe terasa clădirii un spaţiu de relaxare cu grătare, şezlonguri şi piscină.

Vecin: S-au speriat că a mai luat o dată foc la fel, acum un an a fost. 

Pompierii urmează acum să stabilească de la ce a pornit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiu cumplit într-un bloc din Constanţa. Fumul gros, observat de două tinere care treceau prin zonă. Cinci locatari au avut nevoie de îngrijiri