Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de deşeuri la o fabrică din Salonta. Alertă inclusiv în Ungaria din cauza norului de fum

Un incendiu de deşeuri a izbucnit, vineri dimineaţa, la o fabrică din Salonta, judeţul Bihor.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 10:21

Incendiul de la fabrica din Salonta s-a soldat cu pagube semnificative
Incendiul de la fabrica din Salonta s-a soldat cu pagube semnificative
  • Două hale ale fabricii din Salonta au fost afectate de incendiu.

Primele informaţii arată că incendiul a izbucnit la SC Granuplast SRL şi a afectat două hale pe o suprafaţă de circa 1.900 de metri pătraţi. Iniţial s-a intervenit cu zeci de pompieri militari, şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CBRN şi o autospecială SMURD.

Din fericire nu au existat victime, însă pagubele sunt semnificative, iar reprezentanţii Ministerului Mediului au tras un semnal de alarmă în legătură cu norul dens de fum. Au fost alertate inclusiv autorităţile din Ungaria în condiţiile în care norul de fum s-ar deplasa pe direcţia nord-vest, către ţara vecină.

Pompierii au reuşit să izoleze incendiul, astfel încât nu au fost afectate şi alte clădiri, iar două autospeciale de pompieri au rămas la faţa locului pentru lichidarea incendiului, evaluarea pagubelor şi demararea unei anchete. Însă, până la lichidarea incendiului accesul pe amplasament nu este permis. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu de deşeuri la o fabrică din Salonta. Alertă inclusiv în Ungaria din cauza norului de fum