Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii la un depozit de instalaţii sanitare din Oradea. Sunt degajări uriaşe de fum

Incendiu violent, cu degajări mari de fum la un depozit de instalaţii sanitare din Oradea. Conform ISU Bihor, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 mp.  

de Cristina Dimulescu

la 13.05.2022, 12:28

Vezi și

Incendiul a izbucnit la o firmă de pe Calea Borșului, iar fumul negru și dens s-a văzut și din Oradea. Din primele informații, este vorba despre depozitul unei firme producătoare de țevi.

Incendiul se manifesta cu flăcări înalte şi degajări mari de fum

Peste 20 de pompieri militari, cu șase autospeciale, s-au deplasat la locul incendiului. La momentul în care au ajuns salvatorii militari, focul se manifesta cu flăcări înalte şi exista pericolul extinderii acestora şi la vecinătăți. 

Misiunea pompierilor a fost una dificilă. Aceştia s-au luptat zeci de minute cu flăcările, incendiul fiind în cele din urmă localizat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Angajaţii care se aflau înăuntru la momentul izbucnirii incendiului, au reuşit să fugă la timp din calea flăcărilor. 

Momentan, nu se ştie de la ce a izbucnit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii la un depozit de instalaţii sanitare din Oradea. Sunt degajări uriaşe de fum