Antena Meniu Search
x

Un depozit de mașini vechi din Craiova arde de 24 de ore. Disperați, localnicii din zonă și-au udat casele

Sunt aproape 24 de ore de când un incendiu violent mistuieşte un depozit de maşini vechi din Craiova. Pompierii se luptă pentru a stinge focul care a cuprins cauciucuri, mase plastice, deşeuri, chiar şi butelii pentru gaz lichefiat.

Vezi și

Sunt aproape 24 de ore de când un incendiu violent mistuieşte un depozit de maşini vechi din Craiova. Pompierii se luptă pentru a stinge focul care a cuprins cauciucuri, mase plastice, deşeuri, chiar şi butelii pentru gaz lichefiat. Oamenii care stau în imediata vecinătate sunt disperaţi. Pompierii i-au evacuat cu tot cu animale din casele lor. Localnicii au început să-şi ude zidurile locuinţelor în speranţa că flăcările nu le vor distruge agonisela de o viaţă.

În miez de noapte depozitul încă ardea cu putere. Pompierii se luptă de ieri dimineaţă să stingă flăcările. În jurul orei 10, un apel la 112 a anunţat că arde un cimitir de maşini.

Oamenii din zonă, disperaţi, şi-au udat bunurile, în încercarea de a le salva. Localnicii spun că nu e primul incendiu la acest depozit.

Focul a pârjolit totul pe o suprafaţa de aproximativ 1600 de metri pătraţi.

După stingerea incendiului pompierii vor stabili de la ce a pornit, iar operatorul economic riscă sancţiuni dacă nu a respectat normele de siguranţă. În plus şi Garda de Mediu a anunţat că va demara o anchetă, având în vedere fumul degajat de obiectele arse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un depozit de mașini vechi din Craiova arde de 24 de ore. Disperați, localnicii din zonă și-au udat casele