Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la un depozit, pe Șoseaua de Centură a Capitalei. Un mesaj Ro-Alert a fost emis

Un puternic incendiu a izbucnit joi seară la un depozit de pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului, unde are loc ambalare și distribuție de orez. Zeci de pompieri au fost trimiși în misiune, iar populația a fost avertizată printr-un mesaj Ro-Alert.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.07.2020, 21:53

Un puternic incendiu a izbucnit la un depozit în Bragadiru, pe Șoseaua de Centură Vezi și
  • Zeci de mașini de pompieri au intervenit.
  • Focul a cuprins două hale ale depozitului.

Actualizare 20.50: Pompierii anunţă că incendiul de la cele două hale a fost localizat şi că în sprijinul echipajelor de la ISU Bucureşti şi Ilfov au intervenit 10 autospeciale din 5 judeţe: Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu.

Au intervenit şi Garda de Mediu, de asemenea, laboratorul mobil a fost trimis să facă verificări dacă fumul este toxic, iar poliţiştii fac cercetarea la faţa locului.

Surse din anchetă spun că hala nu avea autorizaţie de incendiu.

Mesajul Ro-Alert emis după incendiu

O coloană de fum s-a ridicat şi a acoperit o mare suprafaţă. La scurt timp după izbucnirea focului, autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert.

”Incendiu major produs pe Șoseaua de Centură, în Bragadiru, degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre acest eveniment”, se afirmă în mesajul Ro-Alert.

Conform celor de la ISU București-Ilfov, incendiul a cuprins două hale ale depozitului, care se află în Bragadiru, în zona Șoselei de Centură. Suprafața afectată este de 5 mii de metri pătrați și este risc de extindere a focului, anunță salvatorii.

”Este o ardere puternică, cu degajare de fum. În depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile", a transmis ISU București - Ilfov.

20 de autospeciale ale pompierilor au fost trimise în zonă pentru a stinge focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la un depozit, pe Șoseaua de Centură a Capitalei. Un mesaj Ro-Alert a fost emis