Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator într-un apartament din cartierul Dorobanţi. Două surori de 86 şi 96 de ani au fost evacuate în viaţă

Un incendiu violent a avut loc în această dimineaţă într-un apartament de la etajul al şaselea al unui bloc din cartierul Dorobanţi, în Bucureşti. 27 de persoane au fost evacuate în total din bloc, între care şi două surori care se aflau în apartament. 

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 17:35

Vezi și

Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la nivelul etajului 6, intr-un apartament pe o suprafață de aproximativ 60 mp, și de asemenea a fost afectată și fațada blocului pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

20 de persoane s-au autoevacuat și alte 7 au fost evacuate de către echipele de intervenție. 8 persoane expuse la fum au fost asistate medical la fața locului, 2 dintre acestea fiind transportate la spital.

În acest moment incendiul este lichidat.

Au intervenit 7 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de decarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator într-un apartament din cartierul Dorobanţi. Două surori de 86 şi 96 de ani au fost evacuate în viaţă