Antena Meniu Search
x

Incendiu izbucnit la o rulotă aflată în apropierea unei case, în Vâlcea. Patru bărbaţi au ajuns la spital cu arsuri

O rulotă amplasată în apropierea unei case din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea, a fost distrusă, luni seară, de un incendiu. Patru bărbaţi, cu vârste între 34 şi 55 de ani, au suferit arsuri la faţă şi la mâini, trei dintre ei fiind transportaţi la spital.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 22:09

- ISU Vâlcea

Potrivit ISU Vâlcea, un incendiu a izbucnit la o rulotă aflată în apropierea unei case, în satul Ciocâltei, comuna Roeşti. Acolo au fost trimise echipaje din cadrul G.I. Măciuca, G.I. Drăgăşani şi G.I Râmnicu Vâlcea cu 3 ASAS şi 2 ambulanţe SMURD, precum şi 2 ambulanţe aparţinând SAJ. În sprijin a acţionat şi SVSU Lădeşti.

”Datorită acţiunii prompte şi profesioniste a pompierilor militari, incendiul a fost localizat şi lichidat, la scurt timp de la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, în limitele găsite. În urma incendiului au rezultat 4 victime, cu arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare. Acestea au fost evaluate de către echipajele SMURD şi SAJ”, a arătat sursa citată, potrivit News.

Un bărbat de aproximativ 43 de ani, care a suferit arsuri de gradul I, a refuzat transportul la spital. Un alt bărbat, de aproximativ 34 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD Drăgăşani la UPU Vâlcea, având arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare şi la faţă, iar echipajele SAJ au transportat două victime la UPU Vâlcea (bărbaţi de aproximativ 55 ani şi 48 de ani), arsuri de gradul II la faţă şi la membrele superioare. 

În urma incendiulu, a ars în întregime rulota, aproximativ 10 metri pătraţi de astereală de la casă şi aproximativ 15 metri pătraţi de acoperiş de la fânar.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalaţia electrica a rulotei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu izbucnit la o rulotă aflată în apropierea unei case, în Vâlcea. Patru bărbaţi au ajuns la spital cu arsuri