Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la un atelier de tâmplărie din Bucureşti. Flăcările au mistuit totul: "Dacă bătea vântul încolo, îmi lua foc casa"

Un atelier de tâmplărie din Sectorul 4 al Capitalei a fost distrus de flăcări aseară. Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu este prima dată când cheamă pompierii pentru un incendiu izbucnit aici şi se tem că în orice moment focul se poate extinde şi la casele lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 08:22

Vezi și

Incendiul devastator a izbucnit seara trecută, în jurul orei 21, la un atelier de prelucrare a lemnului, din sectorul 4. Flăcările violente au cuprins tâmplăria cu o suprafaţă de aproximativ 900 de mp. Din fericire, nu se afla nimeni în aceasta la momentul izbucnirii incendiului. 

Oamenii spun că se tem pentru vieţile lor din cauza incendiilor frecvente. În urmă cu mai puţin de un an, flăcările au cuprins o altă anexă a clădirii. 

Martor: Reţeaua de electricitate trifazic mi s-a topit din cauza altui incendiu care a fost foarte mare. Dacă bătea vântul încolo, îmi lua foc casa 

Martor: Nu e corect, nu e normal! Suntem disperaţi şi eu şi vecinii. Ne pune viaţa în pericol 

Martor: Am un copil de 8 ani. Trebuie să merg cu el la psiholog, pentru că îi e frică să vadă şi flacăra la aragaz

A fost nevoie de o adevărată desfăşurare de forţe pentru a stinge focul şi de a opri extinderea flăcărilor la casele din apropiere.

Ştefan Olteanu, ISU Bif: Ne-am deplasat la locul intervenţiei cu 13 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi două autospeciale de prim ajutor

Pompierii încearcă acum să afle de la ce a izbucnit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu la un atelier de tâmplărie din Bucureşti. Flăcările au mistuit totul: "Dacă bătea vântul încolo, îmi lua foc casa"