Antena Meniu Search
x

Incendiu de proporţii în nordul Capitalei. Flăcările au afectat patru case

Incendiu de proporţii noaptea trecută în nordul Capitalei. Flăcările au izbucnit la o locuinţă, însă, din cauza vântului puternic, s-au extins si la alte 3 case învecinate. Toţi locuitorii din zonă au ieşit în mijlocul străzii speriaţi de fumul dens şi s-au mobilizat.

Vezi și

Incendiu de proporţii noaptea trecută în nordul Capitalei. Flăcările au izbucnit la o locuinţă, însă, din cauza vântului puternic, s-au extins si la alte 3 case învecinate. Toţi locuitorii din zonă au ieşit în mijlocul străzii speriaţi de fumul dens şi s-au mobilizat. Au mutat toate maşinile parcate, pentru a permite pompierilor sa intervină pe strada îngustă. 

Flăcările au cuprins iniţial o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi. Însă a fost doar începutul. Treptat, focul a afectat patru case, în total, peste 500 de metri pătraţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martorii susţin că în imobilul de la care au pornit flăcările locuiau mai mulţi oameni, însă despre care nimeni nu ştie nimeni nimic.

Pompierii s-au mobilizat cu 14 autospeciale, dar au venit şi 5 echipaje de poliţie si mai multe salvări.

În cele din urmă, incendiul a fost stins după aproximativ trei ore. O anchetă a fost deschisă pentru a stabili de la ce au pornit flăcările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii în nordul Capitalei. Flăcările au afectat patru case