Antena Meniu Search
x

Imagini de la incendiul care a devastat un restaurant, în Afumați

Panică la marginea Capitalei. Un restaurant s-a facut scrum după ce un şofer a intrat cu maşina într-o conductă de gaze şi a provocat un incendiu uriaş. Pompierii au intervenit imediat şi au reuşit să stingă focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, localul este închis de ceva vreme.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 10:50

Vezi și

Panică la marginea Capitalei. Un restaurant s-a facut scrum după ce un şofer a intrat cu maşina într-o conductă de gaze şi a provocat un incendiu uriaş. Pompierii au intervenit imediat şi au reuşit să stingă focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, localul este închis de ceva vreme. Şi şoferul a scăpat ca prin minune, însă autoturismul său a fost distrus.

Incendiul s-a produs în comuna Afumaţi, pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni. Un şofer a scăpat maşina de sub control și s-a izbit de un stâlp, unde se afla şi o conductă de gaz. Imediat după a pornit incendiul care s-a răspândit şi la restaurantul aflat în apropiere.

Flăcările au cuprins întreg localul, pe o suprafaţă de 100 de metri pătrăţi. Din restaurant a rămas doar structura metalică.

Şi maşina a fost distrusă. Noroc că bărbatul a reuşit să iasă la timp. În scurt timp, mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În faţa poliţiei, şoferul a susţinut că mergea cu 60 de kilometri pe oră. O anchetă este acum în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de la incendiul care a devastat un restaurant, în Afumați