Antena Meniu Search
x

Incendiu provocat ca să se ascundă o crimă şi o sinucidere. Doi soţi din Baia Mare găsiţi morţi în casă

Un incendiu provocat într-un apartament din Baia Mare se pare că ascundea o crimă urmată de sinucidere. Doi soţi au fost găsiţi fără viaţă în casă.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.02.2024, 18:31

Din primele informaţii, femeia, în vârstă de 45 de ani, fusese înjunghiată de mai multe ori, după care i s-a dat foc în pat. Ulterior, bărbatul de 50 de ani s-a spânzurat în bucătărie. Cei doi aveau doi copii de 17 şi 21 de ani, lucrau pe TIR şi se aflau în divorţ. Chiar la începutul acestei săptămâni au avut înfăţişarea. În incendiu a murit şi câinele familiei.

Incendiu ascundea de fapt altceva

Alarma s-a dat în această după-amiază, când un incendiu a izbucnit într-un apartament. Au intervenit două echipaje de stingere, un echipaj TIM, o autospecială de descarcerare și un echipaj al SAJ Maramureș.

Doi soţi au fost găsiţi fără viaţă în apartament. ISU Maramureș urmează să afle cauzele izbucnirii incendiului, în timp ce poliţiştii trebuie să facă cercetări pentru a vedea cum s-au petrecut faptele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Incendiu provocat ca să se ascundă o crimă şi o sinucidere. Doi soţi din Baia Mare găsiţi morţi în casă