Antena Meniu Search
x

Incendiu violent în Bucureşti. O vilă a luat foc de la câteva deşeuri aprinse

Un incendiu puternic s-a produs în Sectorul 4 din Bucureşti. O vilă a fost cuprinsă de flăcări mari după ce un om al străzii ar fi dat foc la mai multe deşeuri.

Vezi și

Un incendiu puternic s-a produs în Sectorul 4 din Bucureşti. O vilă a fost cuprinsă de flăcări mari după ce un om al străzii ar fi dat foc la mai multe deşeuri pentru a se încălzi. În locuinţă se aflau două femei şi o fetiţă care au reuşit să iasă la timp. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar accesul pompierilor în zonă a fost îngreunat.

Flăcările şi fumul sunt de necontrolat. Focul ar fi pornit după ce mai multe deşeuri ar fi fost aprinse de un om al străzii pentru a se încălzi. Martorii susţin că din interiorul locuinţei s-a auzit şi o bubuitură puternică.

Proprietara casei a încercat să stingă singură flăcările, dar fără succes. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 23. Însă pompierii s-au chinuit să ajungă la locul incendiului. Au reuşit să stingă flăcările după aproximativ patru ore. 

Poliţiştii l-au dus pe bărbatul suspectat că ar fi pornit incendiul la Secţia 14 pentru audieri. O anchetă va stabili acum la cât se ridică pagubele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Bucureşti. O vilă a luat foc de la câteva deşeuri aprinse