Antena Meniu Search
x

Video Haos în staţiunea Mamaia, după ce două terase au fost cuprinse de flăcări. Incendiul puternic i-a alungat pe turişti: "A fost cumplit"

Vineri a fost haos în mijlocul staţiunii Mamaia. O terasă a luat foc şi flăcările au cuprins alte două clădiri din apropiere, care s-au facut scrum. Turiştii îngroziţi au sunat la pompieri şi în câteva clipe locul a devenit scena unui dezastru. Salvatorii au scos buteliile şi au luptat să ţină incendiul pe loc, pentru a nu ajunge la hotelurile din apropiere.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 17:50

Vezi și

"A fost cumplit", povestesc martorii îngroziţi. Turiştii de la terasele învecinate au fugit în toate părţile când au vazut cum limbile de foc cuprind acoperişul şi pereţii în câteva minute. În scurt timp, o coloană de fum gros putea fi văzută din capetele staţiunii. Pompierii chemaţi de urgenţă au înconjurat centrul pietonal din staţiunea Mamaia şi au început să arunce apă peste tot. Din bucătăria restaurantului, buteliile pocneau ca nişte proiectile.

Şeful terasei e în stare de şoc. Îşi luase toate măsurile de siguranţă şi nu-şi explică ce a putut să ardă în podul de lemn, deasupra bucătăriei, acolo de unde a pornit incendiul. "Mesele, scaunele şi tot mobilierul a fost scos în stradă, pe promenada staţiunii. Poliţia a blocat accesul în zona cea mai circulată din Mamaia şi nimeni nu s-a mai apropiat la jumătate de kilometru distanţă", povesteşte un martor.

După o oră de luptă cu flacarile, incendiul a fost oprit să se extindă în vecinătate. Maşinile de pompieri au mai ramas la faţa locului, până s-a stins şi ultimul focar de la interior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Haos în staţiunea Mamaia, după ce două terase au fost cuprinse de flăcări. Incendiul puternic i-a alungat pe turişti: "A fost cumplit"