Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator la conducta din Gorj. Mai multe localităţi au rămas fără gaze după explozia cu cinci răniţi (Video)

Cinci oameni au fost răniţi într-un incendiu puternic în Gorj, la o staţie de pompare a gazului. Mai multe localităţi au rămas fără gaz.

Vezi și

Cinci oameni au fost răniţi într-un incendiu puternic în Gorj, la o staţie de pompare a gazului. O conductă a luat foc, iar flăcările s-au extins la clădirile administrative ale staţiei şi la mai multe maşini parcate în apropiere. Martorii au auzit o explozie.

În doar câteva secunde au văzut flăcările înalte de câţiva metri. Mai multe localităţi pe care le traversa conducta au rămas fără gaz, iar temperaturile sunt sub zero grade. Pompierii încearcă să stingă incendiul, dar există şi riscul unei explozii, deoarece în aer este o concentraţie mare de gaz.

Victimele, care au suferit mai multe arsuri, nu au putut fi evaluate imediat de medici, deoarece au fugit din calea flăcărilor, după ce au reuşit să se evacueze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator la conducta din Gorj. Mai multe localităţi au rămas fără gaze după explozia cu cinci răniţi (Video)