Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Incendiu violent la Mănăstirea Sihăstria Putnei. Panică și degajări mari de fum, pompierii au intervenit în forță

A fost alarmă de incendiu, marți dimineața, la Mănăstirea Sihăstria Putnei din judeţul Suceava. Potrivit reprezentanților ISU, focul ar fi izbucnit de la o construcţie anexă din complexul mănăstirii. 

De Angela Bertea la 07.02.2023, 14:04
Vezi și

Aproximativ 200 de metri pătraţi din clădire au fost afectaţi de flăcări. Din fericire, construcţia nu era destinată cazării, astfel că nu s-a impus evacuarea de persoane şi nici nu s-a înregistrat vreo victimă. 

Pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu opt autospeciale, iar la faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD, a cărei intervenţie nu a fost necesară, însă. 

"Incendiu la o construcţie anexă, din complexul Mănăstirii Sihastria Putnei. Intervin pompierii militari şi civili cu opt autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Incendiul se manifestă la interiorul acoperişului, cu degajări mari de fum. Suprafata clădirii afectate este de aproximativ 200 mp. Nu este destinată cazării, astfel încât nu s-a impus evacuare de persoane", au fost primele informaţii transmise de ISU Suceava.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Incendiu violent la Mănăstirea Sihăstria Putnei. Panică și degajări mari de fum, pompierii au intervenit în forță