Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Încetează, că mă omori!". Clientul unei pizzerii din Vrancea, luat la pumni de patron. Agresorul ar fi fost băut

Scandal într-o pizzerie din judeţul Vrancea. Un bărbat acuză proprietarul localului că l-ar fi bătut crunt, chiar în restaurant, în momentul în care a mers să cumpere o sticlă cu bere. 

de Ovidiu Cojocaru

la 03.09.2022 , 15:03

Totul s-a întâmplat joi noaptea, în jurul orei 01:30 dimineaţa, într-o pizzerie recent deschisă, în localitatea Vizantea. 

Patron de pizzerie, acuzat că ar fi bătut un client

Potrivit soţiei bărbatului agresat, acesta ar fi mers în local pentru a cumpăra bere. În stare de ebrietate, patronul pizzeriei ar fi început să îl lovească pe client, până l-a pus la pământ. 

Vezi și

Întreaga scenă a fost filmată de câţiva martori care se aflau în acel moment în interior. La un momentdat se vede pe imagini cum un alt bărbat încearcă să îi despartă pe cei doi, rugându-l pe patronul localului să se oprească din a-l mai lovi pe client. 

Bărbatul agresat a cerut acum eliberarea unui certificat medico-legal şi spune că va depuna plângere împotriva patronului de restaurant. 

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "Încetează, că mă omori!". Clientul unei pizzerii din Vrancea, luat la pumni de patron. Agresorul ar fi fost băut