Antena Meniu Search
x

INCIDENT dramatic în Suceava: O autospecială a ISCTR a fost atacată cu coctailuri Molotov, într-o parcare de pe DN2 (VIDEO)

O autospecială a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava a fost atacată, marți după-amiază, cu coctailuri Molotov, în timp ce se afla într-o parcare de pe marginea Drumului Naţional 2 (E85), în zona comunei Dărmănești.

O autospecială a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava a fost atacată, marți după-amiază, cu coctailuri Molotov, în timp ce se afla într-o parcare de pe marginea Drumului Naţional 2 (E85), în zona comunei Dărmănești, informează www.newsbucovina.ro.

Potrivit martorilor oculari, în timp ce angajații ISCTR Suceava efectuau o acțiune de control a autovehiculelor ce tranzitează DN 2, un autoturism VW Passat de culoare albastră și fără numere de înmatriculare a încetinit  în dreptul autospecialei ISCTR Suceava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În autoturism se aflau două persoane cu cagule pe față și au aruncat din mers coctailuri Molotov spre autospecială, după care au părăsit în viteză zona.

În urma acestei acțiuni autospeciala ISCTR a fost avariată.

În zonă s-a deplasat un echipaj de poliție care anchetează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » INCIDENT dramatic în Suceava: O autospecială a ISCTR a fost atacată cu coctailuri Molotov, într-o parcare de pe DN2 (VIDEO)