Antena Meniu Search
x

Individul acuzat că abuza copii în Bucureşti, prins de o echipă Observator, eliberat de judecători

Acuzat de părinţi de pedofilie, prins de o echipă Observator şi eliberat de judecători! Individul care ar fi agresat sexual mai mulţi copii este liber, după numai o noapte în spatele gratiilor. Audierile s-au încheiat cu revolta părinţilor, care fac astăzi noi dezvăluiri şocante.

de Redactia Observator

la 17.06.2019, 19:25

Vezi și

Acuzat de părinţi de pedofilie, prins de o echipă Observator şi eliberat de judecători! Individul care ar fi agresat sexual mai mulţi copii este liber, după numai o noapte în spatele gratiilor. Audierile s-au încheiat cu revolta părinţilor, care fac astăzi noi dezvăluiri şocante. Individul le-ar fi cerut minorilor să-i trimită poze compromiţătoare. Iar poliţiştii nu l-au oprit, timp de o săptămână.

"Ce ai să spui pentru ce s-a intamplat? Unde te-au găsit poliţiştii?", este momentul în care presupusul pedofil redevine un om liber, după nici 24 de ore de la primele audieri. 

Individul acuzat că abuza copii în Bucureşti, prins în două ore de o echipă Observator

Aseară, anchetatorii l-au dus la secţia 12 din Bucureşti, abia după şapte zile de teroare. Mai mulţi părinţi au povestit cum individul le agresează copiii cu telefoane şi mesaje, zilnic. Fără ca poliţia să intervină. 

Mama unuia dintre copii spune că "de o săptămână încoace, nu mai am pic de linişte". 

O altă mamă spune că "am mers în jur de ora 9, 10 seara să vorbesc cu cineva pentru că eram panicată. Ofiţerul de serviciu mi-a spus că anchetatorii nu sunt în secţie. Mi s-a spus să revin după sărbători, să revin marţi". 

Ce n-au reuşit să facă poliţiştii, a făcut în numai două ore o echipă Observator. Atât a durat să-l găsim pe bărbatul acuzat. 

Cu toate mesajele explicite despre acte sexuale şi despre întâlniri cu copiii faţă în faţă, judecătorul a luat decizia de a-l elibera de îndată pe bărbat. Asta chiar dacă iniţial procurorul de caz l-a trimis către judecătorie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Mamele copiilor abuzaţi se tem să îi mai lase pe micuţi pe stradă

Este momentul în care mama unuia dintre copiii abuzaţi se dezlănţuie: "Eu nu pot să cred că se poate întâmpla aşa ceva. Un om care hărţuieşte copii, care le trimite mesaje să îşi facă poze la organele genitale să umble în libertate? Eu sunt nevoită să îmi ţin copilul sechestrat în casă". 

Iar acuzele curg fără menajamente: "Sunt foarte curioasă dacă aceşti copii ar fi fost copii de poliţişti sau copii ai oamenilor din cadrul armatei sau ai unor demnitari, dacă s-ar fi dat aceeaşi rezoluţie".

Noi discuţii şocante între presupusul pedofil şi copii au ieşit astăzi la iveală. 

"Zi, dacă vrei, să te duci până la baie să îţi faci o poză şi mi-o trimiţi. Şi eu o să o şterg. Dar zi-mi, vrei să ne vedem singuri?", este doar unul dintre mesajele transmise prin intermediul unui celebru site de socializare.

Luat la întrebări în faţa secţiei de poliţie, bărbatul acuzat de pedofilie a refuzat să facă declaraţii precizând doar că nu ştie nimic din ce este întrebat. 

Acelaşi bărbat apare pe Internet alături de alţi doi copii. Încearcă să le arate câteva trucuri de magie. 

Chiar dacă astfel de gesturi nu sunt pedepsite de lege, atunci când episoadele controversate se repetă, este nevoie de intervenţia urgentă a autorităţilor. Iar pentru asta, avem nevoie de o lege mai dură. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Individul acuzat că abuza copii în Bucureşti, prins de o echipă Observator, eliberat de judecători