Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inedit! Cele mai controversate AMANTE din istorie

Femeile au avut dintotdeauna un rol important în istorie! Câteva dintre ele, însă au fost mai cunoscute, deşi erau doar amantele unor lideri

de Redactia Observator

la 27.06.2014 , 15:01

Femeile au avut dintotdeauna un rol important în istorie! Câteva dintre ele, însă au fost mai cunoscute, deşi erau doar amantele unor lideri

1. Contesa Marie Walewska

Contesa poloneză Marie Walewska (1786 - 1817) a fost căsătorită cu Athenasius Walewski. Tânără, blondă şi cu ochi albaştri, Marie a stârnit multe pasiuni. Ea a devenit una dintre cele controversate femei din istorie din cauza aventurii sale cu Napoleon I. În mai 1810, Marie i-a născut acestuia un fiu, pe nume Alexandre Walewski.

Articolul continuă după reclamă

2. Eva Braun

Eva a fost amanta lui Hitler, dar aventura lor romantică a fost păstrată in secret mult timp. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1929, atunci când ea avea doar 17 ani. Povestea lor de dragoste a durat peste 15 ani.

3. Clara Petacci (Claretta Petacci)

Tânăra Clara Petacci a fost ultima amantă a dictatorului italian Benito Mussolini. Ea a murit alături de dictator pe 28 aprilie 1945 la Mezzegra.

4. Cleopatra

Ultima regină a Egiptului, Cleopatra a VII-a, s-a născut în anul 69 î.Hr, la Alexandria. Aventura ei cu Iulius Cezar a rămas în istorie pentru totdeauna! Cei doi au avut împreună un fiu, Caesarion.

5. Margherita Sarfatti

Margherita, care s-a născut în 1880 şi a murit în anul 1961, a fost o jurnalistă de origine italiană, critic de artă şi colecţionar. În 1911, ea l-a cunoscut pe Benito Mussolini şi au început o aventură. A jucat un rol semnificativ în extinderea fascismului, fiind o femeie educată şi foarte cultă. Dictatorul a părăsit-o însă după ce a adoptat doctrina anti-semită.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Inedit! Cele mai controversate AMANTE din istorie