Antena Meniu Search
x

Video Influencerița Emily Burghelea, accident în Mauritius. Taxiul în care se afla s-a izbit violent de un TIR. Impactul, filmat: "Moartea ne-a făcut cu mâna"

Emily Burghelea, cunoscuta influenceriță româncă a fost la un pas de moarte în Mauritius. Taxiul în care se afla alături de nașa ei s-a izbit frontal de un TIR. Momentul impactului a fost filmat chiar de creatoarea de conținut, care se află acum în spital. 

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 13:32

Influencerița Emily Burghelea, accident în Mauritius. Taxiul în care se afla s-a izbit violent de un TIR. Impactul, filmat
Influencerița Emily Burghelea, accident în Mauritius. Taxiul în care se afla s-a izbit violent de un TIR. Impactul, filmat - Instagram / emilyburghelea

Emily Burghelea se afla într-un taxi care a intrat într-un TIR aflat pe mijlocul drumului, chiar pe drumul spre aeroportul din Mauritius. La un moment dat, din cauza faptului că șoseaua nu era iluminată, șoferul taxiului nu a observat la timp un TIR care era pus de-a latul pe șosea. Coincidența a făcut ca în acel moment românca să fie cu telefonul în mână și să filmeze totul. În urma accidentului, Emily Burghelea s-a ales cu mai multe răni pe față și la umăr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Influenceriță din România, la un pas de moarte în Mauritius

Articolul continuă după reclamă

"Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lunga a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii. Eram doar eu cu nașa. Toată familia ne așteptă la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… m-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală, care mă trimitea să mă întind pe câmp.

Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, striga doar „Where is my son” un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mana. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a transmis aceasta pe rețelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Influencerița Emily Burghelea, accident în Mauritius. Taxiul în care se afla s-a izbit violent de un TIR. Impactul, filmat: "Moartea ne-a făcut cu mâna"