Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. Paznicul complexului a alertat poliţia

Andrei Pârvan, un personaj cunoscut în mediul online drept Andrei Versace, a fost găsit mort într-un apartament din Sectorul 1. Agentul de pază al complexului în care se afla bărbatul a alertat poliţia, după ce a început să simtă un miros înţepător din locuinţă.

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 19:21

Azi dimineaţă polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Cauza decesului este încă cercetată

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență. Potrivit surselor Observator, ar fi vorba despre Andrei Versace, o figură cunoscută în mediul online.

Vezi și

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. Paznicul complexului a alertat poliţia