Antena Meniu Search
x

Informaţii de ultimă oră despre Ciprian Sfichi, poliţistul sucevean spintecat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac. Medici: "Este un miracol!" (Video)

Ciprian Sfichi, poliţistul sucevean tăiat cu sabia de un interlop, va fi externat după sarbători! Este vestea extraordinară dată de medicii ie;eni.

Ciprian Sfichi, poliţistul sucevean tăiat cu sabia de un interlop, va fi externat după sarbători! Este vestea extraordinară dată de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Potrivit specialiştilor, starea tânărului de 35 de ani este bună chiar dacă nu își poate mișca mâna şi piciorul stâng. 

Ei cred că exercițiile de kineto-terapie îl vor ajuta să depășească aceste probleme.

Când a ajuns la spital, în dimineaţa zilei de 5 decembrie, medicii erau rezervaţi cu privire la șansele de supraviețuire ale poliţistului Ciprian Sfichi.

Acum, tot ei vorbesc despre un adevărat miracol.

"Revenirea acestui pacient a fost posibilă datorită capacității lui de autovindecare și aici ține cel mai probabil de educație și de atitudine. 

Să nu uităm că el a fost educat ca să fie un luptător și asta se vede și în plan fizic și clinic.

În ceea ce privește reintegrarea lui socială, probabil că va fi posibilă, nu imediat ci peste mult timp. Cel mai probabil nu pe un asemenea post pe care lucra până acum. Dar va avea capacitatea de a face cel puțin o muncă de birou.

Dacă e să vorbim de miracole, este miracolul lui personal și i se datoreaza integral. De altfel, studiile arată că 97% din intervențiile chirurgicale sau act medical depinde de pacient și boala lui și doar 3% de echipa medicală", a declarat Lucian Eva – managerul Spitalul de Neurochirurgie Iași, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Colegii i-au cântat colinde în salonul de spital

În urmă cu o săptămână, Ciprian Sfichi a fost vizitat de colegi, la Clinica de Neurochirurgie Iaşi, care l-au colindat pe tânăr in salonul de spital. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au fost postate de politişti pe Facebook. Potrivit acestora, Dan Ciprian Sfichi vorbeşte coerent, face chiar glume şi mişcă partea dreaptă a corpului. 

Huţuleac va răspunde pentru fapta sa

Reamintim că, în dimineaşa zilei de 5 decembrie, în timpul unor percheziţii la traficanţi de droguri din Rădăuţi, Alexandru Huţuleac i-a retezat poliţistului cu sabia o porţiune din cutia craniană, provocându-i o traumă cerebrală severă. 

Huţuleac s-a numărat printre suspecţii vizaţi de opt percheziţii realizate marţi, 5 decembrie 2017, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava. 

După atacul din 5 decembrie, Huţuleac va răspunde penal pentru infracţiunile de ultraj cu referire la tentativă de omor calificat, constituirea unui grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de persoane și loviri sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Informaţii de ultimă oră despre Ciprian Sfichi, poliţistul sucevean spintecat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac. Medici: "Este un miracol!" (Video)