Antena Meniu Search
x

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Luca, românul rănit în MASACRUL din Las Vegas! MESAJUL EMOŢIONANT transmis de mama tânărului

Luca Iclodean este singurul român între cei peste 500 de răniţi împuşcaţi cu o armă automată la un concert de muzică country, în Las Vegas. Din fericire, tânăru

Luca Iclodean este singurul român între cei peste 500 de răniţi împuşcaţi cu o armă automată la un concert de muzică country, în Las Vegas. Din fericire, tânărul a supravieţuit masacrului, mama acestuia oferind, în urmă cu câteva ore, veşti despre starea sa de sănătate.

Carmen Iclodean a anunţat, într-o postare pe Facebook, că fiul ei a ieşit de la Terapie Intensivă şi că starea lui se ameliorează cu fiecare zi care trece.

Ea spune că recuperarea va fi îndelungată şi mulţumeşte tuturor pentru sprijinul acordat.

"Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, dar pentru mine această fotografie este nepreţuită. Fiul meu, Luca, a ieşit în sfârşit de la Terapie Intensivă şi starea sa se îmbunătăţeşte de la o zi la alta. Recuperarea va fi îndelungată, dar sunt extrem de recunoscătoare că a primit această şansă", scrie Carmen Iclodean, postând şi o poză a fiului ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea mai spune că şi-ar dori să poată mulţumi personal fiecăruia pentru rugăciuni, mesaje, share-uri şi comentarii.

Carmen Iclodean se declară copleşită de sprijinul pe care l-a primit şi le mulţumeşte din suflet celor care au susţinut-o.

"În pofida tragediei, sunt fericită că mi s-a amintit că lumea este şi va fi mereu frumoasă datorită unor oameni ca voi. Este mai mult bine în lume decât rău. Mulţumesc din nou pentru că ne-aţi fost alături", a încheiat femeia. 

Tânărului Luca i-a trecut un glonţ prin ambii plămâni, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.  După operaţie, el a putut respira doar cu ajutorul aparatelor. 

Potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, mama băiatului lucrează în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Luca, românul rănit în MASACRUL din Las Vegas! MESAJUL EMOŢIONANT transmis de mama tânărului