Antena Meniu Search
x

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul tânărului găsit mort, aproape dezbrăcat şi cu capul zdrobit, în Oradea! Cine este CRIMINALUL

Un bărbat în vârstă de 27 de ani este principalul suspect în cazul tânărului găsit mort la Oradea. 

Un bărbat în vârstă de 27 de ani este principalul suspect în cazul tânărului găsit mort la Oradea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a fost dispusă efectuarea urmăririi penale față de suspectul Rogia Sorin Ioan, în vârstă de 27 de ani.

Anchetatorii au găsit mai multe indicii care i-au condus la suspectul Rogia Sorin Ioan, care este căutat în continuare de autoritățile bihorene. 

„Acesta nu se află la acest moment în custodia autorităților judiciare, fiind în derulare activități specifice în vederea găsirii lui, însă, în vederea punerii lui sub acuzare există indicii temeinice”, mai spune Cotrău, potrivit bihon.ro.

Reamintim că joi, un tânăr a fost găsit fără suflare și cu capul zdrobit, la colţul unui bloc din Oradea. Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, în jurul orei 9, prin numărul de urgență 112, însă nu a mai putut face nimic pentru victimă.

Tânărul a fost găsit dezbrăcat, doar în lenjerie intimă, și are capul crăpat.

Cadavrul era la colțul unui bloc, sub un copac, cam la 10 metri de pista de biciclete de pe malul peței. Locul este înconjurat cu bandă galbenă, iar curioșii nu sunt lăsați să se apropie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul tânărului găsit mort, aproape dezbrăcat şi cu capul zdrobit, în Oradea! Cine este CRIMINALUL