Antena Meniu Search
x

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul tragediei de la Cornu Luncii din Suceava! Un preot și familia sa au murit chiar de Sfânta Parascheva (VIDEO DRAMATIC)

Soția preotului Petru Gavril, Maria Gavril, rănită grav în groaznicul accident petrecut sâmbătă după amiază la Cornu Luncii, are nevoie urgent de sânge.

Soția preotului Petru Gavril, Maria Gavril, rănită grav în groaznicul accident petrecut sâmbătă după amiază la Cornu Luncii, are nevoie urgent de sânge din grupa B III negativ pentru transfuzii. 

Maria Gavril este internată în secția Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava și are nevoie de cantități mari de sânge din grupa B III negativ, în încercarea disperată a medicilor de a o salva.

În urma accidentului de la Cornu Luncii, una dintre masini a ramas in acelasi loc in care s-a produs impactul
Pe acelaşi subiect

Cei care doresc să doneze trebuie să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sangvine Suceava (lângă Inspectoratul Județean de Poliție), scrie presa locală.

În spitalul din Suceava sunt internați și cei trei copii ai familiei Gavril, de asemenea răniți în accident: o fetiță de 10 ani, în stare foarte gravă, aflată la Terapie Intensivă, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 3 ani, în stare stabilă, la Chirurgie Pediatrică. 

Preotul Petru Gavril, fetița lui, în vârstă de 6 ani, sora și cumnatul său, precum și șoferul care a provocat accidentul au murit sâmbătă. Întreaga familie se îndreptau spre Iaşi, pentru a merge să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Un preot si familia sa au murit chiar de Sf. Parascheva in accidentul de la Cornu Luncii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul tragediei de la Cornu Luncii din Suceava! Un preot și familia sa au murit chiar de Sfânta Parascheva (VIDEO DRAMATIC)