Antena Meniu Search
x

Un infractor italian, prins la Constanța, și-a pus capăt zilelor în Arestul Central al Poliției Capitalei, înainte de extrădare

Gest şocant în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Un pedofil italian care urma să fie extrădat s-a sinucis în spatele gratiilor. El a fost prins în judeţul Constanţa, însă poliţiştii l-au adus în Bucureşti, de unde autorităţile italiene urmau să îl preia. 

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 09.09.2020, 22:36

Vezi și
  • Infractorul era acuzat că, ani la rând, a batjocorit-o pe fiica iubitei sale.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani era acuzat că în ultimii opt ani ar fi abuzat fiica iubitei sale, ar fi bătut-o și nu i-ar fi permis să iasă din casă.

Italianul fugise din țara natală în momentul în care ancheta autorităților de acolo începuse.

A fost găsit în urmă cu câteva săptămâni în județul Constanța, iar magistrații de la Curtea de Apel din Constanța au dat "undă verde" extrădării.

A fost adus la București și s-a sinucis în Arestul Central al Poliției Capitalei.

În momentul de față este o anchetă internă pornită de Poliția Capitalei pentru a stabili modul în care acesta a comis actul și cum s-a produs exact, respectiv dacă polițiștii care lucrau în momentul respectiv puteau împiedica gestul italianului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un infractor italian, prins la Constanța, și-a pus capăt zilelor în Arestul Central al Poliției Capitalei, înainte de extrădare