Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Îngerii să te vegheze, Feri". Un om de afaceri din Satu Mare a murit, după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet. Acasă, un copil îl aștepta să sărbătorească

1 iunie nu va mai fi niciodată un prilej de bucurie pentru un copil din Satu Mare. Și asta pentru că în ziua când trebuia să își sărbătoreacă inocența copilăriei și-a pierdut pentru totdeauna tatăl.

de Monica Palade

la 02.06.2023, 11:17

Francisc, un om de afaceri din Satu Mare, a murit la 40 de ani, după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet, între localitățile Pomi și Roșiori. Bărbatul a pierdut controlul în timpul unui viraj la stânga și nu a mai reușit să redreseze vehiculul. Impactul i-a fost fatal. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ce spun oamenii legii

,,La data de 1 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, între localitățile Pomi și Roșiori, din județul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi efectuat un viraj la stânga și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un parapet metalic. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Potrivit presasm, Francisc a avut mai multe afaceri în municipiul Satu Mare. Acum deținea un restaurant și un club. Era căsătorit și avea un copil. Motocicleta era marea lui pasiune, cea care avea să îi aducă și sfârșitul.

Vestea morții i-a îndurerat pe cei apropiați. „Îngerii să te vegheze, Feri”, “Îmi iau rămas bun de la tine dragul meu frate Feri”, “Îmi pare atât de rău... Sincere condoleanțe, Meli! Dumnezeu sa va dea putere si perseverenta in aceasta situatie dificila. Odihnească-se în pace”, “Sincer îmi dau lacrimi”, “Sincere condoleanțe întregii familii și odihnească-se în pace”, “Dumnezeu sa te odihneasca in pace Dragul meu verisor plecat repede dintre noi”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Îngerii să te vegheze, Feri". Un om de afaceri din Satu Mare a murit, după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet. Acasă, un copil îl aștepta să sărbătorească