Antena Meniu Search
x

ÎNGROZITOR! O fetiţă de 6 ani a ARS de vie într-o autorulotă care s-a făcut scrum în câteva minute, pe Bulevardul Mamaia, din Constanţa

O fetiţă de 6 ani a ARS de vie într-o rulotă care s-a făcut scrum în câteva minute, pe Bulevardul Mamaia, din Constanţa.

UPDATE 21:24: Camperul care a ars în Mamaia era înmatriculat provizoriu în Bucureşti. Cel de-al doilea copil, salvat din interiorul autorulotei e un băiat în vârstă de 4 ani. El şi părinţii lui au fost transportaţi la spital. Tatăl are arsuri de gradul 3-4 pe 40% din corp, iar mama pe 20%.

UPDATE 21:09: În incendiul din zona Pescărie din Mamaia a ars o autorulotă, cunoscută printre pasionaţii de drumeţii cu rulota şi sub numele de camper.

Pe acelaşi subiect

UPDATE 21:05: ISU a anunţat că în rulotă era o familie cudoi copii, tatăl, mama şi unul dintre copii au fost salvaţi.

O fetiţă de 6 ani a ARS de vie într-o rulotă care s-a făcut scrum în câteva minute, pe Bulevardul Mamaia, din Constanţa.

Mama fetiţie şi sora acesteia au reuşit să iasă din rulota în flăcări şi primesc îngrijiri medicale. Mama e destul de grav arsă, ea încercând să îşi salveze fiica rămasă în rulotă.

Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Constanţa: "Părinţii, împreună cu încă un copil, au reuşit să se salveze în ultimul moment. Primesc îngrijiri în acest moment. Pompierii nu au reuşit să pătrundă în interior decât după lichidarea incendiului."

Ştire în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ÎNGROZITOR! O fetiţă de 6 ani a ARS de vie într-o autorulotă care s-a făcut scrum în câteva minute, pe Bulevardul Mamaia, din Constanţa