Antena Meniu Search
x

Înjunghiată în piept, o fostă şoferiţă de camion din Cluj s-a bătut cu 3 femei, care îi intraseră în casă, să o jefuiască

Verona Abrudan, o bătrână de 68 de ani, in Florești, județul Cluj, a fost atacată în propria casă de 3 femei, care au încercat să o jefuiască.

- gazetadecluj.ro

Verona Abrudan, o bătrână de 68 de ani, in Florești, județul Cluj, a fost atacată în propria casă de 3 femei, care au încercat să o jefuiască.

Femeia, care a condus 25 de ani camioane, nu s-a temut nicio clipă și le-a țint piept agresoarelor, chiar și atunci când acestea au înjunghiat-o în piept.

Femeie puternică, Verona conducea camioane în tinerețe

Verona Abrudan a fost o vedetă în tinerețe, deoarece pe femeile care conduceau camioane le puteai număra pe degete. Toată lumea a dorea să știe cum a ales o asemenea meserie și a primit o atenție deosebită în acest sens.

Femeia fost atacată în miezul zilei, chiar în propria casă din comuna Floreşti. Trei femei de etnie romă, una cu un bebeluş în braţe, au intrat peste ea în casă. Văzând că au dat peste proprietară în casă, hoațele i-au cerut femeii că le e foarte frig și caută unde să stea puțin să se încălzească, atât ele cât și bebelușul pe care îl aveau în brațe.

Femeia a văzut cum îi este furat portofelul din geantă

În momentul următor, Verona Abrudan a văzut cum una dintre femei îi bagă mâna în geantă și îi fură portofelul.

În acel moment, femeia a fugit spre ușă și a încuiat-o, pentru a le împiedica pe hoațe să fugă și să rămână singură cu ele. A început lupta și Verona Abrudan se pare că a reușit să le învingă pe hoațe, însă a fost și ea lovită în scandal, cu un obiect înțepător, în dreptul inimii. 

Înjunghiată în piept, Verona s-a năpustit din nou asupra hoațelor

Înjunghiată și plină de vânătăi, femeia s-a speriat puțin după înțepătuă, moment în care hoațele au reușit să fugă, însă Verona Abrudan s-a luat după ele.

Observând scandalul din stradă, doi șoferi au sărit în apărarea Veronei, iar femeile au fost ținute la fața locului până a venit Poliția.

Poliția a deschis dosar penal, dar nu a reținut hoațele

"S-a instrumentat un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere, nefiind reţinute. Cele două autoare sunt tinere, în vârstă de 21 şi 13 ani, care domiciliază fără forme legale în comuna Recea Cristur dar sunt originare din comuna Dragu, judeţul Sălaj. Acestea au intrat în locuinţa victimei cerşind şi motivând că vor să se încălzească. Apoi i-au sustras victimei un portmoneu şi i-au distrus telefonul mobil încercând să o împiedice să anunţe poliţia când aceasta a observat sustragerea lui. Pentru a se preîntâmpina viitoare incidente de această natură poliţia recomandă cetăţenilor ca în situaţia în care vor să ajute persoanele care cerşesc şi vin la domiliul lor să nu le permită accesul în locuinţă, sub nicio formă, putând ajunge victima unor incidente asemănătoare”, au precizat autoritțile pentru gazetadecluj.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Înjunghiată în piept, o fostă şoferiţă de camion din Cluj s-a bătut cu 3 femei, care îi intraseră în casă, să o jefuiască