Antena Meniu Search
x

Haos la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto. Ventilatorul unui server a blocat o ţară întreagă

Românii nu au putut să-şi schimbe permisul sau să-şi înmatriculeze maşina, după ce serverul de la Bucureşti a picat din cauza unei defecţiuni.

Vezi și

Un ventilator a blocat o ţară întreagă. Românii nu au mai putut să-şi schimbe permisul sau să-şi înmatriculeze maşina după ce serverul de la Bucureşti a picat din cauza unei defecţiuni la sistemul de răcire.

Din cauza unui server, sistemul a picat, dar cei mai mulţi au aflat, abia când s-au aşezat, dimineaţă, la coadă, la sediile de permise şi înmatriculări auto.

Unii oameni şi-au spus supărarea în versuri: Dragă mamă, dragă tată, m-aţi făcut că v-aţi iubit. Dar vă întreb, aşa, deodată. Altă ţară n-aţi găsit?

De vină pentru haosul din întreaga ţară este un ventilatorul responsabil cu răcirea serverului de la Bucureşti - pe care sunt stocate datele a milioane de şoferi. 

Pur şi simplu o defecţiune mecanică care nu a putut fi anticipată, a declarat Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne.

Problema a fost sesizată aseară, după ora 10. Anunţul a fost pus, târziu, pe un site, care a şi picat. 

Piesa pentru server a fost comandată tocmai din Olanda. Iar, de mâine, totul ar trebui să meargă ca pe roate. Ghişeele vor fi deschise şi sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Haos la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto. Ventilatorul unui server a blocat o ţară întreagă