Antena Meniu Search
x

ÎNREGISTRARE HALUCINANTĂ. Fratele seminaristului filmat în IPOSTAZE EROTICE cu fostul episcop al Huşilor face dezvăluiri explozive (AUDIO)

Detalii şocante ies la iveală în cazul fostului episcop de la Huși. O nouă înregistrare compromițătoare complică situaţia lui Corneliu Bârlădeanu.

Detalii şocante ies la iveală în cazul fostului episcop de la Huși. O nouă înregistrare compromițătoare complică situaţia lui Corneliu Bârlădeanu.

În materialul audio, intrat în posesia Buna Ziua Vaslui, un tânăr, care pretinde că este fratele seminaristului care apare în înregistrăile porno cu Corneliu Bârlădeanu, povesteşte detalii halucinante din spatele scandalului. 

Tânărul susţine că fostul înalt prelat ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fratele său chiar în ziua în care mama episcopului a fost îngropată. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S: Tot ce se aude e adevarat. Deci ma doare-n p...

R: De ce?

S: De tot.

R: De ce te doare?

S: Tot ce s-a auzit pana acuma e adevarat. 

R: De ce? Ca ti-a aratat tie Sebastian?

S: Deci i-a supt p*** lui D***s.

R: Sa mori tu!

S: ..... (nu se intelege bine ce zice)

R: Serios?

S: Vrei, ma crezi. Nu vrei, nu ma crezi.

R: De asta zice acolo in ziar ca mai sunt alte 8 inregistrari?

S: Da. Eu de asta am bagat comentariile astea. Pe mine ma doare fix in cot. Si Bar***u la fel mi-a zis. Voi nu stiti. Eu pana acum m-am abtinut. 

R: De asta nu ai vrut tu sa-mi zici mie atunci?

S: Da, ti-am zis ca spun tot dupa ce dau bac-ul. Eu acum nu mai am baterie la telefon. Daca se inchide, sa stii ca se inchide din cauza asta.

R: Da.

S: Poti sa te superi pe mine, poti sa faci ce vrei. Eu am vrut sa ma duc peste el in casa cand am vazut filmarile. 

R: Cu D***s?

S: Da. 

R: Dar D***s nu a fost pus de Sebastian, sincer?

S: Nu. Dansul a vorbit cu SRI si de asta a lasat filmarile la Sebastian, ca sa nu fie pe laptop, ca poate mai intra M*****n pe laptop.

R: D***s a sunat la SRI?

S: Da. Cu SRI-ul s-a facut toata treaba. Nu s-a facut cu nici un Sebastian, cu nimic. Asta este. Crezi, nu ma crezi... Asta e adevarul.

R: Daca are cineva o filmare cu Sebastian cand l-a bulit pe unul, l-a adormit.

S: Nu ma intereseaza pe mine de Sebastian. Eu am vazut ce am vazut cu frati-miu si frati-miu e frati-miu, stii cum e. Stii cum suntem noi. A fost fatarnicie, a fost atragere. Vara asta mi-a oferit loc de munca la episcopie. Cica mie imi plateste scoala de soferi, iar lui D***s scoala de bucatari, ca sa-l aiba aproape acolo, ca sa se f*** mai repede cu el. A zis ca hai sa mergem sa ne cumparam o casa in afara. 

R: Cine l-a filmat pe Corneliu cu D***s?

S: D***s, cu ceasul (nu se inteleg specificatile tehnice).

R: E acela despre au spus ca ti l-a dat Sebastian?

S: Nu mi l-a dat Sebastian. Sebastian nu a stiut nimic. Presa umbla, stii cum e.

R: Cu I****t nu ati mai vorbit, nu?

S: Nu. Ce sa vorbesc cu I****t? Nu are nimeni dintre ei tupeu sa ma sune. N-auzi ca scrie prin presa ca eu sunt la Manastirea Bujoreni? Ce manastire... Mai ales ca-mi place viata! 

R: Asta cu D***s si cu PS cand s-a intamplat?

S: In ziua in care a inmormantat-o pe ma-sa in sicriu, seara el s-a f***t cu D***s. Asta e adevarul.

Reamintim că Bârlădeanu a fost nevoit să demisioneze după ce în presă a apărut o filmare în care acesta făcea sex cu un elev de la seminarul teologic.

În 18 august, după îndelungi insistenţe din partea mai marilor Bisericii, Preasfinţitul Corneliu a lăsat liber scaunul episcopal. S-a retras la o mănăstire şi nu va mai putea sluji vreodată în altar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » ÎNREGISTRARE HALUCINANTĂ. Fratele seminaristului filmat în IPOSTAZE EROTICE cu fostul episcop al Huşilor face dezvăluiri explozive (AUDIO)