Antena Meniu Search
x

Ipoteză șocantă în cazul tinerei GRAVIDE în luna a 8-a, din Bihor, care S-A SINUCIS. Fata de 22 de ani ar fi fost TERORIZATĂ de soț!

Drama unei tinere de 22 de ani din Bihor, însărcinată în luna a opta, a şocat o întreagă comunitate. Lia şi-a pus capăt zilelor şi şi-a ucis astfel şi pruncul pe care urma să-l aducă pe lume peste numai două săptămâni. Îi cumpărase chiar şi pătuţ şi haine.

Vezi și

Drama unei tinere de 22 de ani din Bihor, însărcinată în luna a opta, a şocat o întreagă comunitate. Lia şi-a pus capăt zilelor şi şi-a ucis astfel şi pruncul pe care urma să-l aducă pe lume peste numai două săptămâni. Îi cumpărase chiar şi pătuţ şi haine. Dar, dincolo de fericirea pe care o arăta, tânăra trăia un coşmar, spun apropiaţii. Soţul cu care locuia într-o casă izolată ar fi terorizat-o. 

Lia trăia o viaţă dublă. Dincolo de uşi, era cea perfectă. Ea - o contabilă de succes, dintr-o familie înstărită, iar el - bărbatul ideal. Cu doar câteva zile înainte, cumpăraseră, împreună, pătuţ şi haine pentru copilul pe care urma să-l nască peste două săptămâni.

În spatele uşilor, însă, era drama. Lia locuia împreună cu soţul ei în ultima casă din comună, izolată de toate celelalte. Acolo, bărbatul ar fi terorizat-o, spun apropiaţii.

Ajunsă în pragul disperării, tânăra şi-a luat viaţa. Şi odată cu a ei, şi pe cea a pruncului său nenăscut. Pe Facebook, soţul Liei îşi mărturiseşte, în continuare, iubirea, într-o postare.

Specialiştii spun că depresia pre-natală este extrem de periculoasă şi afectează inclusiv dezvoltarea copilului. Iar nediagnosticată şi tratată, poate duce la gesturi extreme.

În România însă, acesta este deocamdată, un subiect tabu. Viitoarele mame nu sunt îndrumate către psihologi care să le ajute să o depăşească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ipoteză șocantă în cazul tinerei GRAVIDE în luna a 8-a, din Bihor, care S-A SINUCIS. Fata de 22 de ani ar fi fost TERORIZATĂ de soț!