Antena Meniu Search
x

Arsenalul unui interlop român de doar 21 de ani, din Torino, l-ar face gelos până și pe Rambo

Un interlop român, de doar 21 de ani, a fost prins la Torino după un pont primit tot de la un român, scrie presa italiană. Tânărul avea acasă un arsenal impresionant de arme și sute de bunuri furate. Românul avea până și un Wakizashi, o sabie japoneză scurtă, pe care o purta ca samuraii.

Un interlop român, de doar 21 de ani, a fost prins la Torino după un pont primit tot de la un român, scrie presa italiană.

Tânărul avea acasă un arsenal impresionant de arme și sute de bunuri furate. Românul avea până și un Wakizashi, o sabie japoneză scurtă, pe care o purta ca samuraii.

Denunțat pentru bunuri furate

Tânărul interlop român din Torino a fost denunțat tot de un român, precizează polițiștii, care a fost ar fi fost deja pus sub protecție.

În casa lui din Castellamonte, polițiștii au găsit și capturat un întreg arsenal de arme deținute ilegal, printre care pistoale, armament și cuțite.

Tot arsenalul a fost confiscat pentru investigații ulterioare, însă procurorul a decis cercetarea românului în libertate, în ciuda faptului că reprezenta un pericol clar pentru societate, scrie ilcanavese.it

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Arsenalul unui interlop român de doar 21 de ani, din Torino, l-ar face gelos până și pe Rambo