Antena Meniu Search
x

3 interlopi români, găsiţi vinovaţi pentru moartea lui Sorin Şerbu, bătut cu sălbăticie în faţa unui club românesc de manele din Ilford

Trei români a fost găsiţi vinovaţi pentru moartea tânărului brăilean Sorin Şerbu, bătut cu sălbăticie în faţa unui club românesc de manele din suburbia londoneza Ilford.

Trei români a fost găsiţi vinovaţi pentru moartea tânărului brăilean Sorin Şerbu, bătut cu sălbăticie în faţa unui club românesc de manele din suburbia londoneza Ilford.

Arman Nardi-Stoica, zis Gladiatorul, Răzvan Stoica, de 27 de ani, zis "Jessie" şi Ionut Vasile au fost găsiţi vinovaţi de omor, respectiv ucidere din culpă.

Crima s-a petrecut în Ilford, pe data de 12 noiembrie 2017, în fața unui club românesc de manele. Șerbu a murit la spital, la două ore după ce a fost găsit de poliție, spune debraila.ro.

Sorin Şerbu a fost omorât în bătaie, cu cruzime, fiind lovit cu bâtele până şi-a dat sfârşitul, spune debraila.ro.

Poliţia londoneză a dat imediat startul anchetei, fiind vorba despre un atac mafiot, dat se pare de rivali din lumea interlopă, care au vrut să îl elimine pe Şerbu.

Potrivit Daily Mail, mai multe camere de supraveghere din zonă au înregistrat crima, iar martorii ar fi declarat că agresorii ar fi vorbit cu victima în limba română, de aceea exista suspiciunea că indivizi care au participat la crimă sunt membrii unei bande formate din români.

Sentinţa finală va fi pronunţată pe 15 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » 3 interlopi români, găsiţi vinovaţi pentru moartea lui Sorin Şerbu, bătut cu sălbăticie în faţa unui club românesc de manele din Ilford