Antena Meniu Search
x

Video Interlopii Clanului Cârpaci au "furat" o stradă din Timişoara, şi-au făcut curte şi au blocat accesul. Scandal şi ameninţări la demolare

Demolare cu scandal la Timişoara. Temutul clan Cârpaci, recunoscut pentru tunurile imobiliare controversate, a ameninţat autorităţile venite să pună în executare decizia instanţei de a elibera o stradă. Interlopii au construit o poartă şi un gard şi au blocat astfel accesul în Parcul Copiilor, dar şi intrarea în mai multe  garaje ale Prefecturii. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 22.04.2024, 19:57

Vezi și

Buldozerele primăriei şi zecile de angajaţi veniţi să pună la pământ gardul uriaş ridicat de Clanul Cârpaci nu i-au impresionat pe interlopi.

Dominic Fritz: Acest teren este al timişorenilor!

Bărbat: Nu, este proprietatea mea!

Dominic Fritz: Proprietatea dumneavostră se termină aici! Dacă aţi luat de la cineva un drum public, aţi luat ţeapă. 

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Aţi venit dumneavostră primar acum? Staţi liniştit, că sunt oameni mai mari.

Scandalul a pornit după ce instanţa a decis că membrii clanului Cârpaci au ocupat abuziv strada Cezar din Timişoara, care leagă bulevardul Loga de Parcul Copiilor. Au transformat-o în propria curte. Au blocat inclusiv accesul la mai multe garaje pe care Prefectura le are în zonă. 

Ovidiu Drăgănescu - subprefect: Ideea de recuperare a acestei străzi a venit de la curtea de conturi, care a descoperit intr o harta veche a orasului că ar figura strada Cezar. 

Bărbat: Eu nu am făcut de capul meu. Eu aşa am cumpărat nu am construit nimic şi aşa vreau să rămână.

În haosul general, au curs ameninţările făţişe

Bărbat: Sunt oameni mai mari la procuratură la Bucureşti. Asta e de 53 de ani. N-am făcut eu nimic. Sunt oameni mai mari. Ţi-am mai făcut de cap acolo.  

Dominic Fritz: Probabil sunt oameni mai mari. Eu nu mă las intimidat. 

Bărbat: O să ajung la oameni mai mari decât tine şi decât mine. Sunt oameni mai mari ca voi.

După ore bune de scandal, strada a fost eliberată. Localnicii se întreabă de ce abia acum s-au luat măsuri.

Dominic Fritz, primar Timişoara: A fost făcută o curte interioară pentru cele două vile aici. Recuperăm teren cu teren Până când facem şi strategiile juridice pentru fiecare, asta a durat. 

Clanul Cârpaci din Timișoara este una dintre cele mai controversate familii de rromi din România. Au in portofoloiu peste 150 de clădiri istorice, inclusiv spitale, toate dobândite în condiții suspecte după 1989. În plus, au zeci de dosare penale, pentru ca i-au forțat pe proprietarii de drept sa își părăsească locuințele, prin scandaluri, jigniri si sabotări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Interlopii Clanului Cârpaci au "furat" o stradă din Timişoara, şi-au făcut curte şi au blocat accesul. Scandal şi ameninţări la demolare