Antena Meniu Search
x

Lovitură pentru interlopul brăilean Dasaev, acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani (Video)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila l-au trimis în judecată pe Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, pentru tentativă de omor. Interlopul este acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani pe o terasă din centrul Brăilei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila l-au trimis în judecată pe Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, pentru tentativă de omor. Interlopul este acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani pe o terasă din centrul Brăilei.

Dasaev este acuzat de infracţiunile de tentativă de omor, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii susțin că cei doi sportivi americani au fost atacaţi şi înjunghiaţi de Dasaev fără să aibă vreo vină, în timp ce stăteau liniştiţi la masa lor și fără să-l provoace în vreun fel pe acesta, având „o atitudine cuviincioasă, chiar retrasă”. 

Baschetbaliştii americani înjunghiaţi la Terasa “Music Pub” nu au avut nicio reacţie care să atragă un eventual atac violent din partea lui Dasaev

Alte patru persoane, respectiv Mocanu Georgel, zis “Barză”, de 30 de ani, Matei Valentin de 30 de ani, Dobraniş Valentin de 25 de ani, Bulza Valentin Cătălin de 29 de ani, au fost trimise în judecată pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

La rândul său, Tătaru Vasile de 58 de ani, vrânceanul care l-a găduit pe “Dasaev” după atacul violent, este acuzat de infracţiunea de favorizarea infractorului. 

Printre inculpaţi sunt şi cei trei agenţi de pază, Fătăligă Nicuşor, de 44 de ani, Niculae Daniel Vasile, zis “Zache”, de 28 de ani, şi Popa Florian , zis “Făcăleţ”, de 36 de ani, care vor fi judecaţi pentru infracţiunea de mărturie mincinoasă, la primele audieri ei spunând că nu au văzut nimic şi că nu îl cunosc pe Dasaev. Probele anchetatorilor au arătat însă altceva.

Potrivit obiectivbr.ro, dosarul în care vor fi judecaţi cei 9 inculpaţi a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Brăila.

Filmul atacului din "Music Pub”

Reamintim că Dasaev a ajuns în spatele gratiilor după ce procurorii l-au acuzat că ar fi înjunghiat doi sportivi ai Cuza Sport, de origine americană, în seara zilei de 15 septembrie 2018, pe holul băii unei terase din centrul Brăilei.

Imaginile cu atacul au fost obţinute în exclusivitate de Observator.tv.

Conflictul a fost unul spontan, din motive care nu sunt încă foarte clare. 

Cei doi baschetbalişti - Darrel Bowie, de 24 de ani, şi Joseph McClain, de 25 de ani - au ajuns la spital şi au intrat direct în sala de operaţie. 

Dasaev s-a prezentat singur la instanţă, pe 17 septembrie, deoarece, susţinea el, a aflat din presă de acuzaţiile care i se aduceau şi a venit să afle mai multe detalii despre acest lucru. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, care au efectuat ancheta în acest caz, au stabilit că Dasaev ar fi vinovat şi au dispus arestarea preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lovitură pentru interlopul brăilean Dasaev, acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani (Video)