Antena Meniu Search
x

Video Intervenție ca-n filme în Pantelimon, unde un bărbat amenința trecătorii cu cuțitul: "Pentru ce să dai cu pumnul dacă am venit noi"

Scene desprinse din filme pe o stradă din Pantelimon. Un bărbat în stare de ebrietate a început să amenințe trecătorii cu un cuțit. La intervenția poliției, spiritele s-au încins. 

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 15:11

Vezi și

Un bărbat din Pantelimon, aflat în stare de ebrietate, a început să amenințe trecătorii cu un cuțit. Mama sa a încercat să-l liniștească, însă, la sosirea Poliției, spiritele s-au încins. Oamenii legii i-au cerut să arunce arma din mână: "Pe burtă!"

În momentul în care polițiștii încearcă să-l imobilizeze, mai mulți bărbați încep să-l lovească pe individul recalcitrant. În cele din urmă, acesta din urmă a fost condus la mașina de poliție, urmând să fie audiat. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident. 

Ce spune Poliția Capitalei

În data de 3 iunie 2022, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, pe stradă, aflat într-o vădită stare de tulburare, amenință cu un obiect ascuțit trecătorii.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, mai multe echipaje ale subunității menționate, care l-au depistat și imobilizat.

Bărbatul de 36 de ani a fost condus la secția de poliție pentru audieri, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nicio persoană nu a suferit vătămări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Intervenție ca-n filme în Pantelimon, unde un bărbat amenința trecătorii cu cuțitul: "Pentru ce să dai cu pumnul dacă am venit noi"