Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Intervenţie cu 25 de autospeciale la un incendiu de proporţii, în Afumaţi: depozitul de mase plastice, distrus de flăcări violente

Incendiu de proporţii, noaptea trecută, în Afumaţi.

de Alexandra Bucuroiu

la 29.07.2021 , 09:21

O hală de aproximativ două mii de metri pătraţi a fost făcută scrum de flăcările violente. În interiorul halei se aflau materiale combustibile, de tipul maselor plastice, dar şi maculatură, care au ars în totalitate. Incendiul a fost localizat şi nu a existat risc de extindere şi la celelalte spaţii de depozitare aflate în apropiere.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pompierii au intervenit cu 25 de autospeciale de stingere, însă intervenţia lor a fost dificilă deoarece în zonă nu existau hidranţi pentru alimentarea acestora cu apă.

"O parte dintre ele au acţionat efectiv pentru stingerea incendiului, însă multe dintre ele au fost şi au alimentat din reţeaua de apă a unor operatori economici autospecialele care se află aici în curtea interioară. Este o ardere foarte puternică, cu degajări mari de fum cu o flacără intensă care a distrus distrus aproape toate bunurile din interior", a declarat Daniel Vasile, ISU Bucureşti Ilfov.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Intervenţie cu 25 de autospeciale la un incendiu de proporţii, în Afumaţi: depozitul de mase plastice, distrus de flăcări violente