Antena Meniu Search
x

Video Intervenţie de urgenţă a ISU Dolj. O centrală termică pe gaze a explodat: doi bătrâni, cu arsuri de gradul II, duşi la spital

Au fost momente dramatice azi dimineaţă pentru doi bătrâni din comuna Podari, judeţul Dolj. Centrala termică a casei, montată de numai câteva luni, a explodat, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu. Femeia era imobilizată la pat şi a fost scoasă pe targă de salvatorii de la ISU. Şi ea, şi soţul său, s-au ales cu arsuri de gradul doi pe faţă şi pe mâini.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 13:26

Vezi și

Pompierii au intervenit la timp pentru a diminua pagubele produse de flăcări. Incendiul a apucat să se extindă însă şi la casa din vecini. Din fericire, cei doi soţi au fost scoşi la timp din casă. Veştile nu sunt foarte bune. Cele două victime au fost preluate de medicii de pe Secţia de Chirurgie Plastică de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Cei doi au fost transferaţi la Terapie Intensivă. Pompierii au lucrat şi la stabilirea cauzei incendiului. Vorbim despre o acumulare de gaze. Pagubele sunt însemnate, în casă arzând toate bunurile.

ISU Dolj a intervenit cu 3 autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, dar şi o autospecială CBRN dedicată intervenţiilor în cazuri de contaminare chimică sau biologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Intervenţie de urgenţă a ISU Dolj. O centrală termică pe gaze a explodat: doi bătrâni, cu arsuri de gradul II, duşi la spital