Antena Meniu Search
x

Întrecere cu militari americani

25 de militari americani au învăţat să tragă cu arma în scop distractiv, la o competiţie de tir desfăşurată în Râşnov. După ce au fost instruiţi de biatlonişti cu experienţă, militarii au savurat fiecare clipă

Vezi și

25 de militari americani au învăţat să tragă cu arma în scop distractiv, la o competiţie de tir desfăşurată în Râşnov. După ce au fost instruiţi de biatlonişti cu experienţă, militarii au savurat fiecare clipă

Cu această ocazie, câţiva cercetaşi au avut ocazia să-i întâlnească pe tinerii în uniforme şi să înveţe câteva lucruri noi despre armată. 

Profesioniştii s-au aliniat în faţa polgonului, abia după ce le-au arătat militarilor cum să mânuiască armele de tir. Prima serie de gloanţe a doborât toate ţintele. Americanii au fost nerăbdători să încerce şi ei, iar unii s-au dovedit extrem de pricepuţi. Concursul s-a dat doar între ostaşii Regimentului 2 Cavalerie.

După concurs, militarii s-au împrietenit cu câţiva cercetaşi. Adolescenţii au aflat pentru prima oară ce gust are mâncarea de război.

Cei mai buni trăgători au primit premii simbolice din partea organizatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Întrecere cu militari americani