Antena Meniu Search
x

Întrecere cu taurii pe străduţele din Pamplona. 5 spanioli au fost răniţi

Taurii au făcut din nou victime pe străduţele din Pamplona. Cinci spanioli au fost răniţi în timpul celei de-a treia curse din cele opt care au loc la festivalul San Fermin. Din fericire, au suferit răni uşoare

Vezi și

Taurii au făcut din nou victime pe străduţele din Pamplona. Cinci spanioli au fost răniţi în timpul celei de-a treia curse din cele opt care au loc la festivalul san fermin. Din fericire, au suferit răni uşoare

Taurii în schimb n-au scăpat la fel de uşor după ce au păşit în arenă, unde-i aşteptau toreadorii. 

Încă de la primele ore ale dimineţii, mii de curajoşi au umplut străzile înguste ale oraşului Pamplona, nerăbdători să ia parte la tradiţionala cursă de tauri, organizată în cadrul festivalului dedicat Sfântului Fermin.

Zece tauri fioroşi i-au alergat pe participanţii, care au fugit cât i-au ţinut picioarele ca să nu ajungă în coarnele animalelor.

La un moment dat, cursa a devenit şi mai periculoasă pentru că unul dintre tauri s-a despărţit de grupul său. Cursa s-a încheiat după aproape două minute şi jumătate, când şi alergătorii, îmbrăcaţi cu haine albe şi eşarfe roşii la gât, dar şi taurii au ajuns în arenă. Aici, ei s-au întâlnit cu toreadorii.

În cea de-a treia zi a festivalului cinci bărbaţi au fost răniţi. Toţi răniţii sunt spanioli şi nu au suferit răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Întrecere cu taurii pe străduţele din Pamplona. 5 spanioli au fost răniţi