Antena Meniu Search
x

Învăţătoarea Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou de Magdalena Şerban, a luat pastile când şi-a văzut fosta elevă împinsă în faţa metroului (Video)

Învăţătoarea Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou de Magdalena Şerban, a luat pastile după ce a văzut la televizor imaginile cu fosta sa elevă, aruncată pe şine.

Învăţătoarea Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou de Magdalena Şerban, a luat pastile când şi-a văzut fosta elevă împinsă în faţa metroului

Învăţătoarea Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou de Magdalena Şerban, a luat pastile după ce a văzut la televizor imaginile cu fosta sa elevă, împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban.

Elena Durău a avut un şoc enorm când a văzut cum fata a fost aruncată fără milă pe şine de femeia criminală Magdalena Şerban. Femeia a pus mâna imediat pe pastile, ca să-şi revină din şoc.

Suferinţa învăţătoarei este cu atât mai puternică, având în vedere că ea este cea care i-a asigurat tinerei o educaţie, în clasele primare. Elena Durău povesteşte cu vocea tremurândă ce copil minunat a fost Alina Ciucu şi ce mult a impresionat-o puterea de luptă a copilului şi apoi a tinerei care a fost Alina Ciucu.

Pe acelaşi subiect

"Mi-a fost elevă, a fost un copil eminent, un copil deosebit, care nu se poate uita. Avea un suflet deosebit. Mi-a dat cândva o felicitare făcută de mâna ei, mi-a rămas în minte. Un copil deosebit. A scris: Din suflet vă dau această felicitare, doamna învăţătoare, ştiţi...eu nu am posibilitate...A făcut şcoala generală aici la Lişteava, a făcut liceul Teoretic la Dăbuleni, a făcut facultatea de Ştiinţe Politice, poate şi masteratul, dar nu ştiu sigur. Am vorbit cu ea în vacanţe, ne întâlneam, fiind din localitate. Avea un respect deosebit. Când am aflat, am luat repede pastile, vă spun. Auzisem seara, că s-a întâmplat la metrou, dar nu ştiam că e ea. Şi când am văzut faza la televizor, vă spun că n-am mai putut să dorm. Nu puteam. Vedeam acea fază care s-a şi repetat de nu ştiu câte ori. Criminal gestul din partea acelei persoane, criminal. Am înţeles că nu este în toate facultăţile mintale. Alina era o fată luptătoare, să ştiţi. A luptat mult să înveţe, să iasă din anonimat, cum s-ar zice, provenind dintr-o familie fără posibilităţi", mărturiseşte vădit emoţionată învăţătoarea Elena Durău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Învăţătoarea Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou de Magdalena Şerban, a luat pastile când şi-a văzut fosta elevă împinsă în faţa metroului (Video)