Antena Meniu Search
x

Un învăţător din Botoșani ar fi strâns de gât un elev până l-a lăsat fără aer. Acum un an îl învinețise pe altul

Caz halucinant într-o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător, care şi-a ieşit din fire, ar fi strâns de gât un elev de clasa întâi până l-a lăsat fără aer. Disperaţi, părinţii au mers într-un suflet la Poliţie să depună plângere. Mai grav este că dascălul ar mai fi fost implicat în astfel de incidente şi în trecut.

Vezi și

Caz halucinant într-o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător, care şi-a ieşit din fire, ar fi strâns de gât un elev de clasa întâi până l-a lăsat fără aer. Disperaţi, părinţii au mers într-un suflet la Poliţie să depună plângere. Mai grav este că dascălul ar mai fi fost implicat în astfel de incidente şi în trecut, dar tot la catedră a rămas. Inspectoratul Şcolar face acum o anchetă.

Elevul de clasa I şi-ar fi udat colegii cu apă, în timpul orei. De asta şi-ar fi ieşit din fire învăţătorul şcolii din Viişoara. A urmat gestul şocant: l-ar fi scos afară din clasă pe copil, nu înainte însă de a-l strânge de gât. Totul s-ar fi întâmplat sub ochii îngroziţi ai celorlalţi minori.

Copilul de şapte ani a rămas cu urme vizibile pe gât, spun părinţii. Iar învăţătorul nu ar fi la prima abatere. Alţi trei elevi de clasă primară ar fi fost agresaţi tot de el. Ultimul incident se întâmplase în urmă cu un an, atunci când o fetiţă s-ar fi ales cu un ochi vânăt după o corecţie primită de la acelaşi dascăl.

S-a făcut atunci anchetă, iar omul s-a ales cu o mustrare. A rămas însă în continuare la catedră. Cazul este cercetat acum de Inspectoratul Şcolar şi de Poliţie.

Dacă se va dovedi că dascălul este vinovat, el riscă să fie dat afară din învăţământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un învăţător din Botoșani ar fi strâns de gât un elev până l-a lăsat fără aer. Acum un an îl învinețise pe altul