Antena Meniu Search
x

Ioan Clămparu, cel mai temut interlop român, a câştigat procesul cu penitenciarul după ce a îngheţat alături de soţie în camera intimă

Ioan Clămparu, unul dintre cei mai temuţi interlopi români, a dat în judecată şi a câştigat procesul cu Penitenciarul Aiud după ce a îngheţat de frig alături de soţia sa, în camera intimă.

Ioan Clămparu, unul dintre cei mai temuţi interlopi români, a dat în judecată şi a câştigat procesul cu Penitenciarul Aiud după ce a îngheţat de frig alături de soţia sa, în camera intimă.

Cazat iniţial la Penitenciarul Iaşi, după ce a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru numeroase infracţiuni, Ioan Clămparu a fost transferat la Penitenciarul Aiud.

În primele zile ale anului 2017, Clămparu a fost programat la camera intimă alături de soţia sa, Loredana Carmen Drobotă.

Totuşi, întâlnirea dintre cei doi a fost un eşec pentru că încăperea nu fusese încălzită.

Drept urmare, Clămparu a dat în judecată Penitenciarul Aiud şi a câştigat, astfel că judecătorii i-au acordat o nouă întâlnire în camera intimă alături de soţia sa.

Ioan Clamparu este unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania

În septembrie 2017, Ioan Clămparu a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Clămparu, poreclit „Cap de porc”, căutat ani de zile de autorităţile din mai multe ţări, a fost condamnat de Tribunalul Alba la 25 de ani de închisoare şi obligat să plătească daune de 50.000 de lei.

Magistraţii din Alba au contopit trei pedepse definitive aplicate bărbatului în România, Spania şi Italia.

Clămparu este cunoscut pentru sumele uriaşe de bani pe care le-a făcut timp de ani de zile de pe urma prostituatelor aduse din România în ţări din vestul Europei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ioan Clămparu, cel mai temut interlop român, a câştigat procesul cu penitenciarul după ce a îngheţat alături de soţie în camera intimă