Antena Meniu Search
x

Ioana, adolescenta de 18 ani ucisă, alături de frate şi mamă, de tatăl ei, e plânsă de colegii de liceu. Altar în loc de bancă

Ioana, adolescenta de 18 ani ucisă, alături de frate şi mamă, de tatăl ei, e plânsă de colegii de liceu. Altar în loc de bancă. Liceenii sunt distruşi de dispar

Ioana, adolescenta de 18 ani ucisă, alături de frate şi mamă, de tatăl ei, e plânsă de colegii de liceu. Altar în loc de bancă. Liceenii sunt distruşi de dispariţia prieteni lor.

La Liceul de Informatică din Braşov şocul crimei căreia i-a căzut victimă Ioana Buliga, elevă aici, e uriaş. Colegii de clasă ai fetei au făcut altar din banca în care aceasta învăţa. Fotografii ale adolescentei, zeci de lumânări şi flori sunt acolo unde cu doar o zi înainte stătuse fata.

Colegii sunt devastaţi de crima care a îngrozit România. Tatăl Ioanei şi-a omorât cei doi copii şi pe mama acestora, întrun episod de delir mistic inexplicabil pentru cei care au cunoscut familia.

"Poate ne-ai fost luată cu forța, dar tu tot ești și vei rămâne în sufletele noastre, Ioana", "Ceea ce s-a întâmplat este peste nivelul meu de înțelegere și nu vreau să accept faptul că nu mai ești, chiar dacă tu n-o sa vezi asta, vreau să-ți spun oricum că o să-mi fie dor de tine foarte mult, ca te iubesc, ca n-o să te uit niciodată și că ma rog ca voi 3, îngeri frumoși, să vă odihniți în pace! Buliubi, o să fii mereu în inima mea!"

"Ai fost un bebe super, cu un zâmbet minunat cu care sper să rămâi în continuare. Ramâi cu bine, suflet drag . Nu te vom uita şi nu-ţi voi uita niciodată mega îmbrăţişările, îmi vor lipsi, îmi vei lipsi.", "Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag. Prea repede te-ai stins, nici acum nu pot crede ce sa întâmplat, aseară ne-am distrat, am zâmbit, am făcut glume şi acum să aud asta…", sunt câteva dintre mesajele care curg pe pagina de facebook a Ioanei.

Florin Mircea Buliga s-a predat marţi poliţiei, după ce şi-a înjunghiat fiica de 18 ani, fiul de 13 ani şi soţia, în apartamentul în care locuiau.

Criminalul din Braşov i-a şocat pe anchetatorii care au încercat să afle filmul evenimentelor şi povestea din spatele triplului asasinat. Bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii în somn nu a avut niciun regret, în timpul interogatoriului. 

Florin Buliga le-a spus procurorilor că "de acum familia lui are o viaţă mai bună, iar copiii sunt îngeri". Le-a vorbit despre Crist şi Anticrist, terapia cu îngeri şi despre expansiunea conştiinţei. Individul a fost reţinut pentru omor şi va fi supus unei expertize psihiatrice. În maşina lui i-au găsit canabis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ioana, adolescenta de 18 ani ucisă, alături de frate şi mamă, de tatăl ei, e plânsă de colegii de liceu. Altar în loc de bancă